ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Σημαντική επιτυχία με την κατάκτηση της 2ης θέσης (αργυρό μετάλλιο) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντο Παίδων-Κορασίδων (2006) σημείωσε η αθλήτρια  του Α.Σ. ΑΙΧΜΗ Μαγνησίας   Τετζεράκη Αθανασία. Παρά την μικρή της εμπειρία - ηταν η πρωτη της συμμετοχή σε πανελλήνιο πρωτάθλημα- η αθλήτρια πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, κερδίζοντας τον ημιτελικό αγώνα με σκορ 4–0, και  χάνοντας τον τελικό  με μικρή διαφορά πόντων.

Οι αγώνες έγιναν  στο Ολυμπιακό Κέντρο Ανω Λιοσίων από τις 23 έως 26 Νοεμβρίου 2017, με μεγάλη συμμετοχή αθλητών από όλη την Ελλάδα . Οι αθλητές αγωνίστηκαν σε 3 γύρους,  με ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες Daedo (αυτόματη ηλεκτρονική καταγραφή πόντων χωρίς μεσολάβηση κριτών), εξασφαλίζοντας το δίκαιο των αποτελεσμάτων. Φωτογραφικό υλικό  από την διοργάνωση υπάρχει αναρτημένο στην ιστοσελίδα  as-aixmi.gr

 Επόμενη διοργάνωση στην οποία ο σύλλογος θα λάβει μέρος είναι το Πρωτάθλημα της Ένωσης Ταεκβοντό  Βορείου Ελλάδος, που θα διεξαχθεί στον Πολύγυρο Χαλκιδικής τον Δεκέμβριο.

 To Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει την αθλήτρια  και τους προπονητές της κ. Πυργέλη Γιάννη και Πυργέλη Φίλιππο για την προσπάθεια και την επιτυχία τους και εύχεται ανάλογη συνέχεια.