ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

ΠΥΡΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
              Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στο taekwondo.Έχει πτυχίο Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού προπονητή Α κατηγορίας και σχολής προπονητών της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας Τaekwondo (E.T.U), μαύρη ζώνη και 6 dan.Ως αθλητής ασχολήθηκε με το taekwondo απο το 1985 και έχει διακριθεί ως πρωταθλητής Ελλάδος τα έτη  1994 & 1995.Έχει επίσης πλήθος διακρίσεων σε διασυλλογικά,περιφερειακά και διεθνή open πρωταθλήματα.Για σειρά ετών αποτέλεσε μέλος όλων των ομάδων επίλεκτων αθλητών κεντρικής Ελλάδος καθώς και επίσης και των κλιμακίων της Εθνικής ομαδας taekwondo Βορείου Ελλάδος.
           Παρακολούθησε το άθλημα της ξιφασκίας στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. Α.Π.Θ. και δίδαξε το άθλημα μέσω του Α.Σ. Ολυμπιακή Ακαδημία,  καθώς και σε συνεργασία με τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Βόλου κατά τα έτη 2006 -07 και 2007 -08 σε προγράμματα Γνωριμίας με Αθλήματα για μαθητές Δημοτικών Σχολείων καθώς και στο πρόγραμμα "Αθλητικό Καλοκαίρι". 
 Εργάζεται στον Α.Σ. Αιχμή από το 2003, στο ΚΕΘΕΑ Πιλότος ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής από το 2007, και συνεργάστηκε ως διδάσκων καθηγητής με το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κατα το ακαδημ. έτος 2008 -09.
 
ΠΥΡΓΕΛΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
          Είναι κάτοχος μαύρης ζώνης 4ο dan και απόφοιτος της σχολής προπονητών της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας Tae Kwon Do (E.T.U). Είναι επίσης κάτοχος πτυχίου προπονητή γενικής γραμματείας αθλητισμού. Ως αθλητής,ασχολείται με το taekwondo απο το 1990, έχει λάβει μέρος και διακριθεί σε πανελλήνια και διασυλλογικά πρωταθλήματα. Για σειρά ετών αποτέλεσε μέλος  των ομάδων επίλεκτων αθλητών κεντρικής Ελλάδος καθώς και κλιμακίων προεθνικών ομάδων.
 
 
ΓΙΑΝΝΙΡΗ ΣΟΦΙΑ :
           Είναι απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης του  Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με μεταπτυχιακό στις Επιστήμες Αγωγής - Ειδική Εκπαίδευση Πανεπιστημίου Λευκωσίας.  Κάτοχος μαυρης  ζώνης 3ο DAN,  και αναγνωριμένη προπονήτρια της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Υπήρξε αθλήτρια με αξιόλογες διακρίσεις σε Πανελλήνιο επίπεδο επι σειρά ετών, καθώς και μέλος κλιμακίων επίλεκτων αθλητών της Ένωσης Ταε Κβον Ντο Νοτίου Ελλάδος ( Ε.ΤΑ.Ν.Ε.). 

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Λιάκος Ζήσης: Φυσιοθεραπευτής.

Μωραίτης Γεώργιος: Γενικός οικογενειακός ιατρός.

Κατεργάρη Υβόννη: Διαιτολόγος - Διατροφολόγος.